logo11.png

EtusivuEtusivu yritysuutiset yhteystiedot 3D-tulostus

3D-tulostus


– Cybercell tarjoaa laadukkaita teollisuus tasoisia 3D-tulosteita. 3D-tulosteiden käyttökohteet ovat lähes rajattomat ja nykytekniikalla pystytään tekemään hyvinkin tarkkoja ja laadukkaita tulostustöitä.
Tulostimella voi tehdä vaikkapa yrityslahjoja, logoja, prototyyppejä, muotteja, varaosia ym. Joskus jopa tuotanto on järkevää hoitaa 3D-tulostimella, sillä kalleimmatkaan työstökeskukset eivät pysty samaan monimutkaisuuteen mihin 3D-tulostin oikeissa käsissä taipuu.
Tuotantomateriaalina käytämme tällä hetkellä PLA muovia, mutta mikäli kysyntää on, pystymme laajentamaan myös seuraaville materiaaleilla:
-ABS, PLA, HIPS, PVA, Puusekoite, Polyesteri (Tritaani), PETT, Pronssi- ja kupariseos, Polykarbonaatti, Nylon, PETG, sähköä johtava PLA ja ABS, UV-valo seokset, PCTPE, PC-ABS, Metalliseos 910
Tulosteen koko on tällä hetkellä käytössä olevalla laitteistolla 298mm x 275mm x 250mm, joka on yksi markkinoiden suurimpia. Suuremmatkin tulosteet ovat toki mahdollisia useassa eri osassa.
Tulostuspäänä käytämme 0,5mm kuumakärkeä, mikä mahdollistaa tarkkuuden aina 0,005mm asti.

3D-tulostus hinnoitellaan laitteen tuntihinnan mukaan (valmistusaika), mikäli tulostus voidaan toteuttaa valmiista mallista. Suunnittelusta ja mallinnuksesta peritään hinta tapauskohtaisesti.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Enemmän tietoa #d tulostuksesta sekä muutamia esimerkkejä on koottu sivustolle www.lemppari.com Lemppari.com on Cybercell:n ala sivusto joka on keskittynyt 3D tulostukseen. Käy tutustumassa ja ota yhteyttä!
www.lemppari.comYhteystiedot

Cybercell Oy
Ylä-Kolkintie 959
42830 Ylä-Kolkki
Suomi Finland
Puh. +358 500 542490
s.posti: info@cybercell.fi
Ota yhteyttä
foxyform
etähallinta


© Cybercell Oy 2015